Staudeengen
Aronia bær

Plantesalg

Hos Staudeengen har du mulighed for at købe en række forskellige planter, så du kan få opgraderet din have.

Vi elsker at sælge fores planter og være med til at skabe en inspirerende have hjemme hos dig. Hos Staudeengen har vi nu et stort udvalg i sommeblomster, stauder, frugttræer, frugtbuske, aroniabuske, hortensiabuske, buske, træer, hækplanter, roser, græsser og krydderurter samt tilbehør som krukker, jernstativer, gødning og plantejord (Hornum gødning).

Der er altså rig mulighed for at købe en masse forskellige planter til hjemmet, så du kan få opgraderet din have og gjort den klar til sæsonen.

Til forår har du også mulighed for at købe tomatplanter, agurkeplanter, chiliplanter og peberplanter.

Staudeengen er det perfekte sted at købe dine planter! Vores udvalg af planter, blomster og buske vil helt sikkert inspirere enhver grøn tommelfinger. Uanset om du er på udkig efter noget eksotisk eller noget mere klassisk, vil vi gerne hjælpe dig med at finde den perfekte tilføjelse til din have. Vi har også et stort udvalg af redskaber og tilbehør, så du kan sikre dig, at dine planter trives i deres nye hjem. Besøg Staudeengen i dag, ogse vores udvalg af planter.

 

Få råd og vejledning til din have

Hos Staudeengen vil vi meget gerne give dig råd og vejledning når det kommer til din egen have. Uanset om du skal anlægge en helt ny have, omlægge den gamle eller blot udskifte et par planter, så læg vejen forbi Staudeengen.

Vi stå klar med rådgivning når det kommer til din have og hos os kan du finde et stort og varieret udvalg af planter til haven.

Har i brug for vejledning til at lave have om eller anlægge en helt ny, står vi klar med råd og vejledning til valg af planter, krukker og meget mere. Vi samarbejder med ATC Service omkring alt anlægsarbejde, såsom fliselægning, fældning, ny græsplæne og plantning, så du altid er garanteret den bedste rådgivning.

 

Køb Stauder hos Staudeengen

Det er ikke nogen hemmelighed at du hos Staudeengen kan købe stauder. Vi forhandler en række smukke stauder, så du hurtigt kan købe stauder til din have.

Vi sætter en stor ære i at levere stauder af højeste kvalitet til vores kunder. Vores omhyggeligt udvalg af planter kan tilføre skønhed og værdi til enhver have eller gårdsplads. Vi har et bredt udvalg af stauder, så du kan finde dem du bedst kan lide. Med et så stort udvalg er der noget for enhver smag! Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den perfekte plante til dit hjem eller din have. Besøg os i dag, og opgrader dit hjem med de flotteste stauder.

 

Køb Aronia hos Staudeengen

Det friske aronia bær er rigt på aktive stoffer og kendt og brugt gennem årtusinder af både indianere og kinesere som forebyggende "helsebær".

Hos Staudeengen har du mulighed for at købe de populære aroniabuske - eller blot nogle af vores aronia produkter. Du kan læse meget mere om aronia og de forskellige produkter her på siden.

Hvis du har spørgsmål til aronia, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at besvare alle de spørgsmål der måtte være i forbindelse med aroniabær, aroniasaft eller bare planterne.

 

 

 

 

Aronia
Aronia
     

Drivhus
Drivhus

Tivoli Hortensia
Tivoli Hortensia

Sommerblomster
Sommerblomster

 

Drivhus
Drivhus

Træhortensia
Træhortensia

 

 

 

 

Staudeengen - Gunderstedvej 24, Gundersted, 9240 Nibe - Tlf. 61 54 84 85 - E-mail: staudeengen@outlook.dk

Staudeengen - Gunderstedvej 24, Gundersted, 9240 Nibe - Tlf. 61 54 84 85 - E-mail: staudeengen@outlook.dk

Nordjysk Webdesign ApS